ARBEIDSMARKTCOMMUNICATIE VIDEO LATEN MAKEN


Geschikte werknemers vinden is geen eenvoudige taak. Sommige sectoren zoals de ICT, transport en logistiek, en de zorg kampen met een tekort aan gekwalificeerd personeel. Werkgevers in deze sectoren moeten vaak met elkaar concurreren voor geschikte kandidaten. Andere sectoren kampen juist met het tegenovergestelde probleem: die worden overspoeld met reacties op een vacature en staan vervolgens voor de tijdrovende klus die allemaal te verwerken.

Eén van de middelen die je kunt inzetten om jouw recruitment proces te ondersteunen is een arbeidsmarktcommunicatie video. Hiermee kun je de reputatie van jouw bedrijf als aantrekkelijke werkgever versterken. Tegelijkertijd biedt het mensen de mogelijkheid om zelf te beoordelen of zij zichzelf bij het bedrijf vinden passen voordat ze gaan solliciteren. Dit maakt het recruitment proces efficiënter en effectiever.

Benieuwd naar hoe je een goede arbeidsmarktcommunicatie video maakt? Lees ons artikel “Arbeidsmarktcommunicatie video of werknemer testimonial laten maken? Let dan op de volgende do’s en don’ts“.

Op zoek naar zowel fotografie als video voor jouw arbeidsmarktcommunicatie? tasfilms werkt samen met fotografiebedrijf Reclamebeeld.nl. Bekijk onze gezamenlijke website: www.beeldvoorarbeidsmarktcommunicatie.nl.

 

Arbeidsmarktcommunicatie video laten maken?

Neem contact op!

voorbeelden van arbeidsmarktcommunicatie video's