Video met voice over laten maken

voice over, video productie, bedrijfsilm, animatie, instructievideo, stemacteur

Video met voice over laten maken

Bepaalde video’s zijn gebaat bij een voice over. Denk aan bijvoorbeeld instructievideo’s (al dan niet geanimeerd), video’s die een productieproces in beeld brengen, product video’s, en in sommige gevallen ook bedrijfsfilms en promotievideo’s.

Wanneer je met ons het videoproductieproces in gaat, dan gaan we met je in gesprek over de videomarketing strategie: wat is het doel van de video, wie is de doelgroep, wat wil je dat de doelgroep doet na het bekijken van de video, hoe zorg je ervoor dat video door jouw doelgroep gevonden wordt, én of jouw video gebaat is bij een voice over. Is dat laatste het geval, dan vinden we voor jou een professionele voice over die perfect past bij jouw video. We denken met je mee over bijvoorbeeld welke voice over stijl en stemleeftijd het beste aanspreekt bij de doelgroep van de video, en of je het beste een mannenstem of vrouwenstem kunt gebruiken. Vervolgens gaan we op zoek naar stemmen die aansluiten bij de wensen voor de video en sturen we je een aantal demo’s waaruit je kunt kiezen. Daarbij geven we je uiteraard ook informatie over de levertijd en kosten van de voice over zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Waarom een professionele voice over belangrijk is

Een professionele voice over is veel meer dan alleen een mooi klinkende stem. Ook de intonatie, timing, stijl en de emotie van een voice over is essentieel om het gevoel dat je met jouw video wilt overbrengen te versterken. Naast de stemkwaliteit is een uitstekende opnamekwaliteit ook belangrijk. Achtergrond geluid of ruis, een pop-geluid bij de letters ‘P’ en ‘B’, een te scherpe ‘S’ klank en opvallende ademhaling zijn storend en doen af aan de professionaliteit van een video. Daarom is het van belang dat je kiest voor een professionele stemacteur wiens stem goed past bij wat je met de video wil uitstralen.

Voor elke taal en elk accent een professionele stemacteur

We werken met een database van professionele stemacteurs in vele verschillende talen. Natuurlijk Nederlands en Engels, maar ook Frans, Duits, Italiaans, Spaans, Portugees, Pools, Turks, Hindi, Indonesisch, Arabisch, Cantonees, Mandarijn, Japans, Russisch, Tigrinya, Xhosa en nog veel meer. Ook verschillende accenten zijn geen probleem. De onderstaande video hebben we bijvoorbeeld geproduceerd in 3 verschillende talen:

Engelse versie
Hongaarse versie
Duitse versie

Op zoek naar een professionele voice over voor jouw video?

Voor onze bedrijfsfilms, animaties, instructievideo’s en documentaires werken we samen met diverse professionele stem acteurs. Je kunt een aantal profielen en demo’s hieronder bekijken. Staat de ideale stem er niet tussen? Geen probleem, wij vinden voor jouw video de perfecte stem.

Oguilvio

Nederlandstalig

Nederlandse voice-over brengt jouw productie tot leven met een jonge, frisse en vriendelijke klank.

Luister demo's van Oguilvio

Voice over demo:

Meer weten over Oguilvio

Dorith

Nederlandstalig

Nederlandse vrouwenstem die vriendelijk, betrouwbaar en fris klinkt. Geschikt voor bedrijfsfilms, instructiefilms, voicemails, documentaries, commercials.

Luister demo's van Dorith

Broadcast: Commercials: Informatief:

De stem van Dorith in onze video's:

- testimonial video

Meer weten over Dorith

J.C.

Engelstalig, UK accent

J.C. is een Engelstalige stem acteur, gespecialiseerd in voice over voor bedrijfsfilms, animaties, instructievideo’s en documentaires.

Luister demo's van J.C.

Documentary voice over: Corporate voice over: Promo voice over:

Meer weten over J.C.

Chris

Nederlandstalig

Nederlandse voice-over, om uw boodschap betrouwbaar en enthousiast over te brengen.

Luister demo's van Chris

Zakelijke voice over

De stem van Chris in onze video's:

- productvideo

- duurzaamheid video

 

Meer weten over Chris

Nancy

Engelstalig, Noord Amerikaans accent

Nancy heeft een warme, heldere en veelzijdige stem, die kan worden omschreven als authentiek, benaderbaar, vriendelijk, motiverend, hip en professioneel.

Luister demo's van Nancy

Commercial demo: Explainer voice over: Narration:

Meer weten over Nancy

Paulien

Nederlandstalig

Paulien kan met haar stem vele kanten op: van fris, jong en commercieel naar formeel/informatief tot aan warm en betrokken voor bv een goed doel.

Luister demo's van Paulien

Zakelijk: Warm:

Meer weten over Paulien

Gwenny

Nederlandstalig

Onderscheidende vrouwenstem. Tone-of-voice is naturel, warm en beschaafd. Veelzijdig inzetbaar voor zowel een zakelijke als geruststellende boodschap.

Luister demo's van Gwenny

Corporate: Informatief: Voorlichting: Promo:

Meer weten over Gwenny

Video met voice over laten maken?

Neem contact op!