TASFILMS VIDEOPRODUCTIE

 

Een goede video doet veel meer dan alleen het vastleggen van een product of dienst. De kracht van een goede video is dat het een pakkend verhaal vertelt. Een goede video versterkt het imago van jouw organisatie of bedrijf. Het wekt vertrouwen bij de doelgroep dat jouw bedrijf de juiste partij is om hun probleem op te lossen. Het laat bovendien zien hoe jouw bedrijf zich onderscheidt van concurrenten. Een goede film prikkelt de kijker en laat een indruk achter!

En dat is precies waar tasfilms jou mee kan helpen. tasfilms is gespecialiseerd in het maken van video’s die de kijker inspireren, enthousiasmeren en motiveren om actie te ondernemen. Wij produceren onder andere bedrijfsfilms, evenementreportages, testimonials, arbeidsmarktcommunicatie video’s,  productfilms, sfeerreportages en instructievideo’s.

 

WERKWIJZE

Een video is geen doel op zich, maar één van de middelen die jij tot je beschikking hebt binnen de marketing- en communicatiestrategie van jouw organisatie. Vanzelfsprekend moet de video die je laat maken daarom passen binnen die strategie en bij wat je met jouw merk wil uitstralen. Daarom verdiepen wij ons voorafgaand aan een opdracht in jouw bedrijf of organisatie. Bijvoorbeeld: wat wil je met de video bereiken? Wie is de doelgroep? Wat is hun probleem en hoe biedt jouw product of dienst daarvoor een oplossing? Wat moeten zij doen na het bekijken van de video? Wat zijn de kernwaarden van jouw bedrijf? Meer informatie over onze werkwijze kun je hier lezen: werkwijze.

 

VIDEOPRODUCTIE TEAM

Francis Camstra

regisseur/producent/cameravrouw/editor

 

 

Voor Francis is video productie een uit de hand gelopen hobby. Ze begon met het maken van privé video’s voor vrienden en maakt interne video’s van bedrijfsuitjes. In 2012 ging ze naast haar baan aan de slag als freelancer en maakte ze bedrijfsfilms en evenementvideo’s bij Reclamebeeld. Inmiddels heeft ze tasfilms opgericht en is ze full time videomaker.

Door haar achtergrond als project manager kan zij creativiteit in filmen en montage combineren met het gestructureerd en efficiënt opzetten, plannen en coördineren van videoprojecten. Met oog voor detail en heldere communicatie zet zij een film neer die het verhaal vertelt van jouw organisatie.

Wilmar Dik

cameraman/fotograaf

Wilmar is 10 jaar geleden gestart als beroepsfotograaf. Met zijn bedrijf Reclamebeeld.nl verzorgt hij onder andere bedrijfsfotografie, portretfotografie, interieurfotografie, arbeidsmarktcommunicatie fotografie, en congresfotografie. Bij tasfilms is Wilmar vooral te vinden in de hoedanigheid van cameraman. 

Video laten maken?

Neem contact op!