TASFILMS VIDEOPRODUCTIE

Een goede video doet veel meer dan alleen het vastleggen van een product of dienst. De kracht van een goede video is dat het een pakkend verhaal vertelt. Een goede video versterkt het imago van jouw organisatie of bedrijf. Het wekt vertrouwen bij de doelgroep dat jouw bedrijf de juiste partij is om hun probleem op te lossen. Het laat bovendien zien hoe jouw bedrijf zich onderscheidt van concurrenten. Een goede film prikkelt de kijker en laat een indruk achter!

En dat is precies waar tasfilms jou mee kan helpen. tasfilms is gespecialiseerd in het maken van video’s die de kijker inspireren, enthousiasmeren en motiveren om actie te ondernemen. Wij produceren onder andere bedrijfsfilms, evenement video’s, testimonial video’s, arbeidsmarktcommunicatie video’s,  productfilms, en instructievideo’s.

 

WERKWIJZE

Een video is geen doel op zich, maar één van de middelen die jij tot je beschikking hebt binnen de marketing- en communicatiestrategie van jouw organisatie. Vanzelfsprekend moet de video die je laat maken daarom passen binnen die strategie en bij wat je met jouw merk wil uitstralen. Daarom verdiepen wij ons voorafgaand aan een opdracht in jouw bedrijf of organisatie. Bijvoorbeeld: wat wil je met de video bereiken? Wie is de doelgroep? Wat is hun probleem en hoe biedt jouw product of dienst daarvoor een oplossing? Wat moeten zij doen na het bekijken van de video? Wat zijn de kernwaarden van jouw bedrijf? Meer informatie over onze werkwijze kun je hier lezen: werkwijze.

 

VIDEOPRODUCTIE TEAM

Francis Camstra

regisseur/producent/cameravrouw/editor

 

 

Francis maakt niet alleen mooie beelden. Met haar heb je een partner in het gehele videoproductie proces. Dat begint al bij de intake, waarbij ze met je in gesprek gaat over het doel van de video, de doelgroep en wat de doelgroep moet weten of doen na het bekijken van de video. Want pas als je dat goed voor ogen hebt, kun je een pakkende, creatieve en effectieve video laten maken die jouw marketing- en communicatiedoelstellingen versterkt.

Francis heeft haar roeping in videoproductie via een omweg gevonden. Ze heeft rechten gestudeerd aan de Universiteit Leiden en behaalde in 2009 haar master Internationaal Publiekrecht. Vervolgens heeft ze enkele jaren gewerkt voor internationale NGO’s en combineerde haar baan, met freelance werk als videomaker. Met de oprichting van tasfilms in 2016 gooide ze het roer definitief om en ging fulltime aan de slag met videoproductie.

Neem contact op met Francis:

06 246 521 61

 

Wilmar Dik

cameraman/fotograaf

Wilmar is 10 jaar geleden gestart als beroepsfotograaf. Met zijn bedrijf Reclamebeeld.nl verzorgt hij onder andere bedrijfsfotografie, portretfotografie, interieurfotografie, arbeidsmarktcommunicatie fotografie, en congresfotografie. Bij tasfilms is Wilmar vooral te vinden in de hoedanigheid van cameraman. Meer weten over Wilmar? Bekijk: bedrijfsfotograaf Den Haag

Video laten maken?

Neem contact op!