Evenement video van een bedrijfsfeest

Als feestorganisator of evenementenbureau wil je jouw potentiele klanten ervan overtuigen dat je een tot in de puntjes verzorgd feest kunt neerzetten. Je kunt natuurlijk op je website omschrijven wat voor feesten je organiseert en voor welk publiek, maar met een evenement video of sfeerreportage maak je een veel sterkere impact. Bovendien geef je met film de gasten van het feest een leuk aandenken mee. Laat zien in welke stijlen je feesten organiseert en dat de gasten hebben genoten!

De briefing/opdracht die ik voorafgaand aan het maken van deze video kreeg was om een sfeerreportage te maken van de organisatie van een bedrijfsfeest in het thema jaren 80/90. De nadruk lag op de organisatie van het feest en in mindere mate op de feestgangers. Daarom zie je zowel energieke beelden van dansende mensen afgewisseld met detailbeelden van props en kostuums en een aantal beelden van de catering achter de schermen. De opdrachtgever wilde met de video een energiek en knallend feest uitstralen. Om deze reden heb ik gekozen voor een montage met snel wisselende beelden op feestmuziek met een hoog tempo.

Je kunt ook kiezen voor een evenement video dat meer gericht is op de inhoud van het evenement. Klik hier voor een voorbeeld.

Wil je bij jouw evenement zowel film als fotografie inzetten? tasfilms werkt samen met Wilmar Dik van Reclamebeeld. Klik hier voor bedrijfsfeesten fotografie.
Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Bekijk meer videos