Bedrijfsfilm / bedrijfsvideo Den Haag en omstreken

De kracht van een goede bedrijfsvideo is dat het een verhaal vertelt van een organisatie of merk. Een goede film versterkt het imago van je organisatie en het vertrouwen dat mensen hebben in jouw bedrijf. Het prikkelt de kijker en laat een indruk achter! En dat is precies waar ik je mee kan helpen. tasfilms produceert bedrijfsfilms, evenementreportages, interviews, productfilms, klantverhalen, sfeerreportages, instructievideo’s en meer. Op deze pagina kun je mijn showreel bekijken: een compilatie van verschillende video’s die ik heb gemaakt.

Als je video gaat inzetten als onderdeel van jouw content marketing strategie, dan is het belangrijk dat de video past bij het imago van jouw bedrijf of organisatie: persoonlijk en warm, of neutraal en informatief? Creatief en verassend, of juist gedegen en rotsvast? Minstens zo belangrijk is het om in de huid te kruipen van de doelgroep van de film. Waarom zouden zij de film willen bekijken? Wat is hun probleem en hoe biedt jouw product of dienst daarvoor een oplossing? Dit is allemaal van invloed op het verhaal, het script, de keuze voor muziek en/of voice-over, het tempo van de video en de stijl van de montage. tasfilms is in dit gehele proces jouw sparringspartner. Meer weten over de werkwijze? Klik hier.

Heb je een project of evenement waarbij je zowel fotografie als film wil inzetten? tasfilms werkt samen met Wilmar Dik van Reclamebeeld. Bekijk zijn bedrijfsfotografie op reclamebeeld.nl/bedrijfsfotografie/ 

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Bekijk meer videos