Image

Video consultant in Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en omstreken

PROJECT

Video consultancy voor de productie van een video om het 20 jarig bestaan te vieren van het Statuut van Rome inzake het Internationaal Strafhof.

DOEL

Het laten zien van de maatschappelijke relevantie van het Statuut en het belichten van een aantal mijlpalen.

 

Naast videoproductie, biedt tasfilms ook advies aan bedrijven die zelf in-house video's willen maken. Meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van video consultancy vind je hier: https://tasfilms.nl/advies-bij-video-productie/

tasfilms heeft voor het Internationaal Strafhof in Den Haag een consultancy project gedaan, in het kader van een campagne ter viering van het 20 jarige bestaan van het Statuut van Rome. Eén van de onderdelen van de campagne is een video die de maatschappelijke relevantie van het Statuut belicht. 

Vanwege haar juridische achtergrond op het gebied van internationaal publiekrecht en haar huidige functie als regisseur/producer bij tasfilms, is Francis door het Internationaal Strafhof ingeschakeld om het video productieproces te begeleiden. De werkzaamheden bestaan uit het ontwikkelen van een verhaallijn en script, het selecteren van bestaand filmmateriaal, toezicht houden op de montage, en de coördinatie van het project.

Heb jij ook advies of begeleiding nodig voor de productie van jouw video? Neem contact op!

Bekijk meer videos