Video interviews voor internationale organisaties

KHARTOUM PROCESS

Het Khartoum Process is een platform voor migratiesamenwerking tussen de EU en landen in de Hoorn van Afrika, dat is opgezet om mensenhandel en mensensmokkel aan te pakken.

PROJECT

Video interviews voor internationale organisaties

 

Tijdens een themabijeenkomst van het Khartoum Process op 19 en 20 juli 2018, kwamen beleidsmakers, NGO’s, internationale organisaties en onderzoekers bijeen om kennis en ervaring uit te wisselen over de effectiviteit van bewustwordingscampagnes over de risico’s van irreguliere migratie. Tijdens dit evenement heeft tasfilms video interviews afgenomen met aanwezige experts. In de bovenstaande video deelt Melita Sunjic van Transcultural Campaigning haar advies voor beleidsmakers over hoe de effectiviteit van bewustwordingscampagnes kan worden verbeterd.

De andere video interviews kun je hier bekijken:

 

Video interviews tijdens jouw evenement?

tasfilms produceert regelmatig video interviews voor internationale organisaties. Op zoek naar een videoproductiebedrijf voor jouw volgende videoproductie? Bekijk hier nog meer voorbeelden van onze video’s: videoproductie portfolio. Meer informatie of een offerte op maat? Neem contact op!

 

Bekijk meer videos