Testimonial video / klantverhaal

Naast een bedrijfsvideo is een testimonial video / klantverhaal een krachtig middel om het imago van jouw bedrijf te versterken. Wat een testimonial video zo sterk maakt is dat het geloofwaardig is: je praat niet zelf over je eigen product of dienst, maar laat een tevreden klant aan het woord.

Een goede testimonial:

  • schetst de situatie van de klant voordat die met jouw organisatie in zee ging. Het laat zien met welk probleem de klant worstelde.
  • laat de klant vertellen waarom die heeft gekozen voor jouw organisatie om zijn/haar probleem op te lossen.
  • laat zien hoe jouw organisatie het probleem van de klant heeft opgelost.
  • vertelt wat de klant positief vond aan de samenwerking met jouw organisatie.
  • koppelt het verhaal, het beeld en de muziek aan de corporate identity van jouw bedrijf.

 

Deze testimonial video heb ik gemaakt voor J&C Advies, een adviesbureau dat mensen helpt bij het starten van hun onderneming. J&C kenmerkt zich door haar directe en vooral menselijke aanpak. De adviseurs zijn niet formeel en afstandelijk, maar staan naast hun clienten en begeleiden hen op een persoonlijke en eerlijke manier. Deze kenmerken lopen als een rode draad door de video. Ook de titels, karakter introductie en de muziek gebruikt in de video illustreren de informele aanpak van het adviesbureau.

Ook een testimonial / klantverhaal laten maken? Neem contact op! 

tasfilms werkt samen met fotografie bedrijf Reclamebeeld, dat klantenverhaal fotografie verzorgt. Interesse? Bekijk hier zijn portfolio.

Bekijk meer videos