Internationale congressen – video interviews

KHARTOUM PROCESS

Het Khartoum Process is een platform voor migratiesamenwerking tussen de EU en landen in de Hoorn van Afrika, dat is opgezet om mensenhandel en mensensmokkel aan te pakken.

PROJECT

Internationale congressen – video interviews

 

Als internationale stad van vrede en recht is Den Haag de aangewezen plek voor het organiseren van internationale congressen. tasfilms produceert regelmatig evenement video’s en video interviews voor internationale organisaties die hier de dialoog aangaan om oplossingen te vinden voor mondiale vraagstukken. In het video interview hierboven geeft Christa Odinga van de UNHCR haar visie op de effectiviteit van bewustwordingscampagnes over de risico’s van irreguliere migratie.

 

Bekijk hier de overige video interviews die tasfilms voor dit evenement heeft geproduceerd:

 

Video productie voor NGO’s en internationale organisaties

tasfilms is gevestigd in Den Haag en verzorgt regelmatig de video productie voor NGO’s en internationale organisaties in of rond Den Haag. Door haar studie internationaal recht en voormalige functies bij diverse NGO’s, is onze regisseur Francis Camstra een goede sparringspartner die het verhaal van jouw organisatie in beeld kan brengen.

Benieuwd naar meer voorbeelden van ons werk? Bekijk: video productie voor NGO’s en internationale organisaties, of neem contact op!

Bekijk meer videos