Video productie voor NGO’s en internationale organisaties: evenementvideo

KHARTOUM PROCESS

Het Khartoum Process is een platform voor migratiesamenwerking tussen de EU en landen in de Hoorn van Afrika, dat is opgezet om mensenhandel en mensensmokkel aan te pakken.

PROJECT

Evenementvideo

 

In 2018 organiseerde het Khartoum Process een workshop met als thema: de effectiviteit van bewustwordingscampagnes over de risico’s van irreguliere migratie. tasfilms heeft de bovenstaande evenementvideo geproduceerd, die de hoogtepunten van het evenement in beeld brengt. Daarnaast heeft tasfilms tijdens de workshop interviews afgenomen met zes experts die hun visie geven op hoe de effectiviteit van de bewustwordingscampagnes kan worden verbeterd. Deze video interviews kun je hier bekijken:

 

Video productie voor NGO’s en internationale organisaties

tasfilms is gevestigd in Den Haag en verzorgt regelmatig de video productie voor NGO’s en internationale organisaties in of rond Den Haag. Door haar studie internationaal recht en voormalige functies bij diverse NGO’s, is onze regisseur Francis Camstra een goede sparringspartner die het verhaal van jouw organisatie in beeld kan brengen.

Benieuwd naar meer voorbeelden van ons werk? Bekijk: video productie voor NGO’s en internationale organisaties, of neem contact op!

Bekijk meer videos