Video interview tijdens een evenement

KHARTOUM PROCESS

Het Khartoum Process is een platform voor migratiesamenwerking tussen de EU en landen in de Hoorn van Afrika, dat is opgezet om mensenhandel en mensensmokkel aan te pakken.

PROJECT

Video interview tijdens een evenement

 

Evenementvideo’s zijn vaak algemeen van aard. Je ziet het pand, een aantal mensen die koffie drinken en beelden van presentaties zonder audio… niet bijzonder interessant voor de doelgroep. Door tijdens het evenement een aantal video interviews af te nemen over een onderwerp dat die dag inhoudelijk is behandeld, maak je de aftermovie van jouw evenement een stuk interessanter voor jouw doelgroep.

Tijdens een themabijeenkomst over de effectiviteit van bewustwordingscampagnes over de risico’s van irreguliere migratie, heeft tasfilms een zestal interviews afgenomen met sprekers en deelnemers van het evenement. Vivianne van der Vorst van het International Organisation for Migration vat in de bovenstaande video de onderzoeksresultaten samen die zij tijdens het evenement heeft gepresenteerd.

 

De overige video’s die we voor deze bijeenkomst hebben geproduceerd kun je hier bekijken:

 

Op zoek naar een videoproductiebedrijf dat bij jouw evenement inhoudelijk interessante video interviews kan afnemen? Bekijk hier meer voorbeelden van onze evenement video’s: evenement video’s. Meer informatie of een offerte op maat? Neem contact op!

Bekijk meer videos