Evenement video

PROJECT

Video ter promotie van een jaarlijks terugkerend evenement

DOEL

Een leuke video als aandenken meegeven aan de deelnemers en de doelgroep enthousiast maken om de volgende editie bij te wonen

KERNWOORDEN

Inspirerend, leuk, vrolijk, interactief

Een evenement video is een bij uitstek geschikt marketingmiddel om jouw evenement in de schijnwerpers te zetten. Een pakkend videoverslag van een voorgaande editie wekt enthousiasme bij de doelgroep om deel te nemen aan het volgende evenement. Daarnaast zorgt een evenement video voor meer exposure doordat het jouw evenement onder de aandacht brengt bij mensen die niet aanwezig waren. Tot slot is een evenement video een leuk aandenken voor de deelnemers.

De briefing van deze opdracht was om een evenement video te maken die laat zien dat het evenement naast leerzaam en informatief, ook energiek en vrolijk is. Bovendien is dit één van de weinige evenementen in Nederland die wordt georganiseerd voor de betreffende beroepsgroep. Dit unique selling point wordt ook in de video benadrukt.

Wil je ook een evenement video laten maken? Neem contact op!

tasfilms werkt samen met fotograaf Wilmar Dik van Reclamebeeld.nl. Klik hier voor zijn evenementfotografie portfolio. Ben je voor jouw evenement op zoek naar zowel fotografie als video? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.