Social media teaser video laten maken

Social media teaser video laten maken

Een social media teaser video kan voor veel verschillende doelen worden ingezet. De bovenstaande teaser is een korte versie van een aftermovie die we van een congres hebben gemaakt. De volledige aftermovie tref je hier: aftermovie van een congres laten maken. Op die pagina lees je ook meer over de videoproductie en hoe we het hebben aangepakt.

De teaser is nog geen minuut lang. Daardoor kan de kijker snel bepalen of de volledige aftermovie hen zal aanspreken. Omdat veel mensen tijdens het scrollen door hun feed geen geluid aan willen hebben staan, laten we de quotes als tekst in beeld verschijnen. De video kan op social media worden gedeeld met een link naar de website waar de volledige video te bekijken is. Op die manier kun je relevante traffic naar je website genereren.

Een social media teaser kan dus een belangrijke rol spelen in de videomarketing van een congres of evenement.

Video en congresfotografie

Voor fotografie werk ik samen met fotograaf Wilmar Dik van Reclamebeeld. Samen kunnen we een combinatie van fotografie en video voor een congres aanbieden. Nieuwsgierig naar het werk van Wilmar?

Bekijk:

 

Ook een social media video laten maken?

Wil je ook een teaser laten maken van je congres en ben je op zoek naar een ervaren videoproductiebedrijf? En ben je nieuwsgierig geraakt naar aanleiding van het bovenstaande voorbeeld? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Email: info@tasfilms.nl
Vragen over videoproductie: 06 246 521 61 (Francis)
Vragen over fotografie: 06 515 203 60 (Wilmar)