Internationale videoproductie: Making migration safer, more informed, and better governed

Internationale videoproductie: “Making Migration Safer, More Informed and Better Governed”

 
In 2020 nam de Internationale Organisatie voor Migratie (IOM), het VN-agentschap voor migratie, contact met mij op voor een internationale videoproductie. De opdracht: het produceren van een internationale documentaire over de EU-IOM Joint Initiative for Migrant Protection and Reintegration.
 
De EU-IOM Joint Initiative is een samenwerkingsverband tussen de VN, de EU en 26 Afrikaanse landen. Het doel van het initiatief is om migratie veiliger te maken en om migratiesamenwerking en -beleid te verbeteren.
 
Voor deze documentaire hebben we mensen in 6 landen mensen geïnterviewd over diverse onderdelen van de EU-IOM Joint Initiative. Aan bod komen onderwerpen als re-integratieprojecten van terugkerende migranten in Ethiopië en Niger, reddingsoperaties in de Sahara woestijn, psychosociale steun in Ivoorkust en Guinee en migratiesamenwerking in Tunesië.
 
Benieuwd naar hoe we tijdens onze videoproducties te werk gaan? Dit artikel geeft je een kijkje achter de schermen van de documentaire: International documentary production: behind the scenes of “Making Migration Safer, More Informed and Better Governed.”
 
Ook een internationale video laten maken? Neem contact op!
 
info@tasfilms.nl
06 246 521 61
 
international documentary production, video productioninternational documentary production, video productioninternational documentary production, video production

Bekijk meer videos