Bedrijfsfilm Den Haag

tasfilms heeft deze bedrijfsfilm geproduceerd voor J&C Advies, een adviesbureau dat startende ondernemers in de omgeving van Den Haag helpt bij het opzetten van hun bedrijf. Met hun levendige, menselijke, en persoonlijke aanpak en bedrijfscultuur is J&C Advies allesbehalve een standaard adviesbureau. Mijn opdracht was om deze bedrijfscultuur te vertalen in een bedrijfsfilm.

De video benadrukt de persoonlijke en menselijke benadering van de coaches naar hun cliënten. De coaches zijn zelf ook ondernemers en weten hoe het is om in de schoenen te staan van de mensen die zij begeleiden. Ze vertellen in de video open over hun struikelblokken toen zij nog startende ondernemers waren. Ook komen er cursisten aan het woord die vertellen hoe zij op zowel praktisch en persoonlijk vlak klaargestoomd worden voor ondernemerschap.

De keuze van muziek, karakter introducties en af en toe een grapje tussendoor laten zien dat J&C een levendige en opgewekte bedrijfscultuur heeft waar de cursisten zichzelf kunnen zijn. De video laat zien dat dit een bedrijf is waar de cursisten vrijuit vragen kunnen stellen en gestimuleerd worden om het beste uit zichzelf te halen.

Ook een bedrijfsfilm laten maken? Neem contact op!

Bekijk meer videos