Videopersbericht laten maken

Videopersbericht

Dit videopersbericht hebben we geproduceerd voor het Euro-African Dialogue on Migration and Development, ook wel: Rabat Process. Het Rabat Process is een platform voor intergouvernementele dialoog over technische en politieke vraagstukken met betrekking tot migratie tussen Europa en Afrika. Het voorzitterschap rouleert tussen de Afrikaanse en Europese lidstaten.

Op 3 juni 2019 is het voorzitterschap overgedragen van Burkina Faso aan Frankrijk. We zijn voor deze gelegenheid naar Brussel gereisd om interviews af te nemen met de Burkinese Minister van Afrikaanse Integratie en de Franse ambassadeur. In het videopersbericht vertellen zij over hoe het proces is verlopen en wat de komende jaren de prioriteiten zijn van de regionale dialoog.

Naast het filmen en de montage van dit videopersbericht, hebben we ook de video huisstijl (de logo animatie en de tekst animaties) voor de opdrachtgever gemaakt.

Persfotografie

Op zoek naar een goede persfotografie? Voor fotografie werk ik samen met mijn man Wilmar van Reclamebeeld. Samen kunnen we zowel film als fotografie aanbieden. Bekijk hier voorbeelden van het werk van Wilmar:

Meer weten over zijn werkwijze bij persfotografie? Lees zijn artikel: “Persfotografie voor een persbericht. Hoe pak je dat aan?”

Videopersbericht laten maken

Wil je ook een videopersbericht laten maken en ben je op zoek naar een videoproductiebedrijf? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Email: info@tasfilms.nl
Vragen over videoproductie: 06 246 521 61 (Francis)
Vragen over fotografie: 06 515 203 60 (Wilmar)